Je vraagt je wellicht af; waarom kan een WordPress website zo goedkoop gemaakt worden? Waarom vragen andere partijen soms bedragen van €500 tot wel €2.500?

Dit komt omdat wij werken met een hoge mate van automatisatie en standaardisatie. Nu willen we graag dit laatste woord uitgebreid toelichten. Standaardisatie heeft vaak een negatieve connotatie. In de wereld van webdesign is dit echter tegenwoordig zeer onterecht.

We beginnen bij het begin:

Templates/thema’s
Wanneer wij een website voor je ontwerpen, laten wij je kiezen uit een ruim assortiment thema’s. Templates/themes zijn als het ware sjablonen waarop je toekomstige website wordt gebouwd. Deze thema’s maken het voor ons mogelijk snel een mooie passende website voor je op te zetten. Daarnaast zijn deze thema’s al lang doorontwikkeld, waardoor deze praktisch foutloos is. Doordat wij werken met een enorm assortiment aan premium themes, is de keus gigantisch. Daarnaast zijn thema’s flink aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren. Zo kunnen kleuren, lettertypen en veel andere zaken compleet anders vormgegeven worden.

Met het gebruik van thema’s hoef je nooit meer bang te zijn voor programmeerfouten en websites die er hetzelfde uitzien.

 

Plugin’s
Plugins zijn extern gebouwde uitbreidingen voor het WordPress CMS, waardoor alles mogelijk wordt. Veel grote webshops draaien bijvoorbeeld op de Woocommerce plugin. Deze is enorm uitgebreid en maakt het mogelijk zeer functionele webwinkels op te zetten. Het gebruik van plugins in niet meer dan logisch. Waarom het wiel opnieuw uitvinden?

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *